Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/finance/public_html/plugins/system/settings/settings.php:39) in /home/finance/public_html/plugins/system/jat3/jat3/core/parameter.php on line 107
Кафедра фінансів НаУКМА — Університет Парі-Ест Кретей - Кафедра фінансів НаУКМА
Україна, 04655, м. Київ, вул. Г. Сковороди, 2 корпус 6, кім. 410, тел.(044)425-60-42, 425-77-37 (факс)

Університет Парі-Ест Кретей

Університет Парі-Ест Кретей

Один з найбільших муніципальних університетів Франції, Університет Парі-Еср Кретей може бути описаний як молоде однак досить успішне підприємство: за 40 років від свого заснування у 1970, УПЕК затвердив себе і як регіональну інституцію, і як міжнародно орієнтований університет.

Завдяки орієнтації на міжнародні зв’язки, УПЕК приймає понад 3 000 іноземних студентів щороку. Крім того розроблені спеціальні сервіси, аби допомогти їм з їхнім щоденним життям, зокрема адаптовані курси французької, вільний доступ до медичного обслуговування, допомога з адміністративними процедурами та пошуком житла. Крім тогоУПЕК пропонує програми, що повністю викладаються англійською мовою.

Кафедра фінансів НаУКМА співпрацює з УПЕК вже протягом тривалого часу, протягом якого було проведено об’єднану літню школу, підписано двосторонні угоди для навчання Ph. D. студентів, відкрито багато можливостей мобільності для магістрів та Ph. D. студентів.

Найбільшими партнерами НаУКМА в УПЕК є:

1. L'ÉCOLE DOCTORALE ORGANISATIONS, MARCHÉS, INSTITUTIONS

Докторська школа ОМІ проводить дослідження у сфері економіки та менеджменту, права, політології, соціології та філософії. Вона розвиває синергію між цими різними напрямами науки довкола двох основних осей: функціонування ринків та динаміка акторів і організацій.

Директор економічного відділення: Франсуа Лежандр (François Legendre, Member of the Editorial Board, Economics and Statistics, Member of the Evaluation Committee of the Scientific Council, University Paris-Est-Créteil)

2. ERUDITE

Група дослідників ERUDITE (Research Team on Use of Personal Data in connection with the Economic Theory, Equipe de Recherche sur l’Utilisation des Données Individuelles en lien avec la Théorie Economique) зусереджена на розвитку та промоції економічних досліджень. ERUDITE включає дві внутрішні групи, одна з яких знаходиться під керіаництвом УПЕК. Основна тематика досліджень – міжнародна економіка та розвиток.

3. МАГІСТЕРСЬКІ ПРОГРАМИ

M1 International Economic Studies

M2 Development Economics and International Project Management

Директор: Борис Найман (Boris Najman, Associate Professor, UPEC)