Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/finance/public_html/plugins/system/settings/settings.php:39) in /home/finance/public_html/plugins/system/jat3/jat3/core/parameter.php on line 107
Кафедра фінансів НаУКМА — Університет Парі-Ест Кретей - Кафедра фінансів НаУКМА
Україна, 04655, м. Київ, вул. Г. Сковороди, 2 корпус 6, кім. 410, тел.(044)425-60-42, 425-77-37 (факс)

Один з найбільших муніципальних університетів Франції, Університет Парі-Еср Кретей може бути описаний як молоде однак досить успішне підприємство: за 40 років від свого заснування у 1970, УПЕК затвердив себе і як регіональну інституцію, і як міжнародно орієнтований університет.

Завдяки орієнтації на міжнародні зв’язки, УПЕК приймає понад 3 000 іноземних студентів щороку. Крім того розроблені спеціальні сервіси, аби допомогти їм з їхнім щоденним життям, зокрема адаптовані курси французької, вільний доступ до медичного обслуговування, допомога з адміністративними процедурами та пошуком житла. Крім тогоУПЕК пропонує програми, що повністю викладаються англійською мовою.

Кафедра фінансів НаУКМА співпрацює з УПЕК вже протягом тривалого часу, протягом якого було проведено об’єднану літню школу, підписано двосторонні угоди для навчання Ph. D. студентів, відкрито багато можливостей мобільності для магістрів та Ph. D. студентів.

Ви тут:Головна Міжнародна співпраця Університет Парі-Ест Кретей