Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/finance/public_html/plugins/system/settings/settings.php:39) in /home/finance/public_html/plugins/system/jat3/jat3/core/parameter.php on line 107
Кафедра фінансів НаУКМА — Міжнародна конференція «Eurasia Final Conference» - Кафедра фінансів НаУКМА
Україна, 04655, м. Київ, вул. Г. Сковороди, 2 корпус 6, кім. 410, тел.(044)425-60-42, 425-77-37 (факс)

Університет Бергена

Міжнародна конференція «Eurasia Final Conference»

14-16 червня в місті Бергені (Норвегія) відбулась Міжнародна конференція «Eurasia Final Conference», на якій обговорювались питання міжнародного співробітництва та були підведені підсумки проєктів, що реалізуються за підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії.

Доцент кафедри фінансів Олена Прімєрова та студентка магістерської програми Марія Томіліна разом з координатором проєкту Давідом Вітом представили результати спільного проєкту “Learning Economics with Dynamic Modeling” (2012-2022). В рамках даного проєкту кафедри фінансів та University of Bergen більше ніж 100 студентів провели семестр на навчанні в Бергені, отримали досвід міжнародного спілкування та сучасні знання і навички. В ході роботи конференції обговорили значення реалізованих проєктів для університетів-учасників та суспільства в цілому, питання забезпечення успішності проектів та перспективи подальшої співпраці.

Ви тут:Головна Міжнародна співпраця Університет Бергена Міжнародна конференція «Eurasia Final Conference»