Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/finance/public_html/plugins/system/settings/settings.php:39) in /home/finance/public_html/plugins/system/jat3/jat3/core/parameter.php on line 107
Кафедра фінансів НаУКМА — Більше 100 студентів та викладачів пройшли стажування в Університеті Бергена (Норвегія) - Кафедра фінансів НаУКМА
Україна, 04655, м. Київ, вул. Г. Сковороди, 2 корпус 6, кім. 410, тел.(044)425-60-42, 425-77-37 (факс)

Університет Бергена

Більше 100 студентів та викладачів пройшли стажування в Університеті Бергена (Норвегія)

Сучасна економіка та розвиток технологій формують нові вимоги до випускників економічних спеціальностей. Знання та навички моделювання та прогнозування складних фінансово-економічних систем мають відповідати вимогам сучасного фінансового ринку та фінансової системи.

Тому, ми на кафедрі фінансів НаУКМА намагаємося наповнити навчальну програму дійсно важливими та необхідними дисциплінами. Так, більше 100 наших студентів та викладачів пройшли навчання з системної динаміки протягом 2012-2022 років в Університеті міста Берген.

Вивчення системної динаміки дає нашим випускникам сучасний інструмент моделювання, підвищує їх конкурентоспроможність на ринку праці, дозволяє виконувати складні завдання незалежно від місця роботи. Це може бути і Національний банк, і консалтингова фірма, і будь-яка компанія.

Ви тут:Головна Міжнародна співпраця Університет Бергена Більше 100 студентів та викладачів пройшли стажування в Університеті Бергена (Норвегія)