Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/finance/public_html/plugins/system/settings/settings.php:39) in /home/finance/public_html/plugins/system/jat3/jat3/core/parameter.php on line 107
Кафедра фінансів НаУКМА — Студенти НаУКМА поїхали на навчання в Париж - Кафедра фінансів НаУКМА
Україна, 04655, м. Київ, вул. Г. Сковороди, 2 корпус 6, кім. 410, тел.(044)425-60-42, 425-77-37 (факс)
×

Помилка

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but /2016_UPEC/Erasmus is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

Університет Парі-Ест Кретей

Студенти НаУКМА поїхали на навчання в Париж

{gallery cols=2}/2016_UPEC/Erasmus{/gallery} Кафедра фінансів продовжує активну співпрацю з Університетом Парі-Ест Кретей (Франція). Цього року на навчання туди поїхали дві студентки бакалаврату, які поділились своїми позитивними враженнями. 

Ми студентки бакалаврату кафедри фінансів НаУКМА Донкоглова Тетяна та Притуленко Анастасія зараз навчаємось протягом одного та двох семестрів в Університеті Парі-Ест, Париж, Франція, за програмою академічної мобільності Ерасмус+. Навчання за цією програмою дає нам можливість поглибити знання з міжнародної економіки, фінансів, а також співпрацювати з головою магістерської програми з міжнародної економіки Борисом Найманом та спільно проводити економетричні дослідження. Ми насолоджуємось перебуванням у Парижі як одному з найбільших туристичних та мистецьких центрів Європи. Щиро вдячні за надану можливість та довіру!

Кафедра фінансів вдячна за таку співпрацю з Університетом Парі-Ест та можливість для наших студентів отримати досвід навчання закордоном.

 

Ви тут:Головна Міжнародна співпраця Університет Парі-Ест Кретей Студенти НаУКМА поїхали на навчання в Париж