Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/finance/public_html/plugins/system/settings/settings.php:39) in /home/finance/public_html/plugins/system/jat3/jat3/core/parameter.php on line 107
Кафедра фінансів НаУКМА — Міжнародна співпраця - Кафедра фінансів НаУКМА
Україна, 04655, м. Київ, вул. Г. Сковороди, 2 корпус 6, кім. 410, тел.(044)425-60-42, 425-77-37 (факс)

Вступ на магістратуру: правила та умови

Набір на магістерську програму за спеціальністю "Фінанси" здійснюється на підставі загальних правил вступу до Національного Університетиу "Києво-Могилянська Академія". Термін навчання становить 2 роки. Навчання відбувається двома робочими мовами університету: українською та англійською.

Зарахування на магістерські програми відбувається за результатами вступних випробувань: письмового іспиту зі спеціальності (фінанси), іспиту з української мови та тестування з англійської мови.

Прийом документів триватиме з 23 червня по 6 липня включно. Вступні випробування відбуватимуться з 9 по 20 липня.

Ви можете ознайомитися з повним переліком необхідних документів та умов, а також завантажити заяву-анкету вступника на магістерські програми. Більш докладну інформацію про особливості вступу Ви зможете знайти на веб-сторінці приймальної комісії НаУКМА.

×

Помилка

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but /IC is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

6-9 червня завідувач кафедри фінансів Ірина Лук'яненко разом з викладачами взяли участь у робочій зустрічі в рамках проекту "Структуризація співпраці щодо аспірантських досліджень, навчання універсальних навичок та академічного письма на регіональному рівні України" (скорочено «DocHub») за програмою Еразмус+, яка відбулась у м. Ліон.

{gallery}/IC{/gallery}Навчання за кордоном – це найбільш вдалий шлях до того, щоб бути конкурентоспроможним фахівцем на ринку праці. Тому кафедра фінансів приділяє значну увагу розширенню міжнародної кооперації з іноземними університетами задля надання  нашим студентам можливості продовження навчання та стажування за кордоном. Університети таких країн як Франція, Норвегія, Швеція, Іспанія, Польща відзначають високий рівень підготовки наших студентів та їх потенційні можливості для навчання та стажування.