Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/finance/public_html/plugins/system/settings/settings.php:39) in /home/finance/public_html/plugins/system/jat3/jat3/core/parameter.php on line 107
Кафедра фінансів НаУКМА — Вступ на Ph.D. програму - Кафедра фінансів НаУКМА
Україна, 04655, м. Київ, вул. Г. Сковороди, 2 корпус 6, кім. 410, тел.(044)425-60-42, 425-77-37 (факс)

Вступ на бакалаврат: правила та умови

Набір на бакалаврську програму за напрямом підготовки "Фінанси і кредит" здійснюється на підставі загальних правил вступу до Національного Університетиу "Києво-Могилянська Академія". Термін навчання становить 3 роки 10 місяців. Навчання відбувається двома робочими мовами університету: українською та англійською.

Для участі в конкурсному відборі на напрям підготовки "Фінанси та кредит" допускаються абітурієнти, що мають сертифікати Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО) з таких дисциплін із такою мінімальною кількістю балів (в дужках): українська мова та література (150), математика (165), історія України (124) або географія (124).

Прийом документів триватиме з 1 липня по 31 липня включно.

Ви можете ознайомитися з повним переліком необхідних документів та умов, а також завантажити заяву-анкету вступника на бакалаврські програми. Більш докладну інформацію про особливості вступу Ви зможете знайти на веб-сторінці приймальної комісії НаУКМА

Вступ на Ph.D. програму

Національний Університет "Києво-Могилянська Академія" - це перший ВНЗ України, що запровадив експериментальні програми наукової освіти західного рівня - Ph.D. (доктор філософії). Підготовка та дослідницька діяльність в рамках таких програм має суттєві відмінності порівняно із аспірантурою і надає науковцю більше можливостей для самовдосконалення та виходу у світову наукову спільноту.

Ph.D. програма з фінансів, заснована у 2008 році, є однією з трьох перших програм цього стандарту в Україні. Девіз нашої програми - "Learning by doing research" ("Навчатися досліджуючи") - втілюється на практиці у роботах та публікаціях наших докторантів та діяльності Фінансово-економічної лабораторії. Тривалість програми - 4 роки.

Ви можете детальніше ознайомитися із особливостями структурованих докторських програм на сайті Докторської Школи НаУКМА. Крім того, просимо звернути увагу на умови вступу на Ph.D. програми на 2011 рік та відмінності між традиційною аспірантурою та Ph.D.-програмами. Вступ на програму з фінансів здійснюється на загальних підставах.