Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/finance/public_html/plugins/system/settings/settings.php:39) in /home/finance/public_html/plugins/system/jat3/jat3/core/parameter.php on line 107
Кафедра фінансів НаУКМА — Триває спільний проект з Університетом Бергена - Кафедра фінансів НаУКМА
Україна, 04655, м. Київ, вул. Г. Сковороди, 2 корпус 6, кім. 410, тел.(044)425-60-42, 425-77-37 (факс)

Університет Бергена

Триває спільний проект з Університетом Бергена

Вже протягом 5 років триває проект кафедри з Університетом Бергена (Норвегія). За цей період вже понад 50 студентів мали можливість навчатись протягом семенстру або року в Норвегії. В осінньому семестрі 2017 року ще 11 студентів бакалаврської програми спеціальності "Фінанси, банківська справа та страхування" вирушили у надзвичайну подорож. Навчання закондоном це надзвичайна можливість, яка надає студентам змогу підвищити рівень володіння іноземною мовою, познайомитись з оствітою найвищого європейського зразка, розширити світогляд, а співпраця кафедри фінансів з Університетом Бергена дозволяє вивчення сучасних технік економічного аналізу та моделювання поєднати із новими враженнями від захоплюючих подорожей однією з найрозвиненіших та найкрасивіших країн Європи - Норвегією. 

Приємно зазначити, що з роками співпраця з Університетом Бергена тільки посилюється, долучаються нові партнери, зокрема учасником проекту співпраці вже став Львівський Національний Університет імені Івана Франка, до проекту залучені і представники Національного Банку України. А вже з 1 вересня 2017 року керівник проекту від Університету Бергена, випускник Гарвардської Школи Управління ім. Д. Кенеді, професор Девід Віт офіціно долучився до числа викладачів кафедри. 

Ви тут:Головна Міжнародна співпраця Університет Бергена Триває спільний проект з Університетом Бергена