Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/finance/public_html/plugins/system/settings/settings.php:39) in /home/finance/public_html/plugins/system/jat3/jat3/core/parameter.php on line 107
Кафедра фінансів НаУКМА — Перша дослідницька конференція з системної динаміки - Кафедра фінансів НаУКМА
Україна, 04655, м. Київ, вул. Г. Сковороди, 2 корпус 6, кім. 410, тел.(044)425-60-42, 425-77-37 (факс)

Університет Бергена

Перша дослідницька конференція з системної динаміки

Кафедра фінансів НаУКМА у співпраці з System Dynamics Group (Університет Бергена) та Львівським університетом імені Івана Франка 10 грудня 2018 року провели Першу науково-дослідницьку конференцію "Застосування системної динаміки для моделювання державних та корпоративних фінансів: передумови та можливості".

Фредрік Артур (заступник голови місії Посольства Королівства Норвегії в Києві) відкрив конференцію вітальним словом та відзначив активність та плідність норвезько-української співпраці в галузі науки та освіти.

Професори та студенти виступили з чудовими презентаціями, показавши переваги підходу системної динаміки для дослідження різних фінансово-економічних питань.

Один розділ конференції був присвячений впровадженню системної динаміки в школах. Учасники з Києва та Львова обговорили можливості та перспективи моделювання системної динаміки в навчанні учнів різних класів.

Ви тут:Головна Міжнародна співпраця Університет Бергена Перша дослідницька конференція з системної динаміки