Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/finance/public_html/plugins/system/settings/settings.php:39) in /home/finance/public_html/plugins/system/jat3/jat3/core/parameter.php on line 107
Кафедра фінансів НаУКМА — Міжнародна співпраця - Кафедра фінансів НаУКМА
Україна, 04655, м. Київ, вул. Г. Сковороди, 2 корпус 6, кім. 410, тел.(044)425-60-42, 425-77-37 (факс)

Міжнародна співпраця: загальне

{gallery}/IC{/gallery}Навчання за кордоном – це найбільш вдалий шлях до того, щоб бути конкурентоспроможним фахівцем на ринку праці. Тому кафедра фінансів приділяє значну увагу розширенню міжнародної кооперації з іноземними університетами задля надання  нашим студентам можливості продовження навчання та стажування за кордоном. Університети таких країн як Франція, Норвегія, Швеція, Іспанія, Польща відзначають високий рівень підготовки наших студентів та їх потенційні можливості для навчання та стажування.

І. Відділ міжнародного співробітництва НаУКМА: http://www.dfc.ukma.kiev.ua
ІІ. Гранти та програми можна знайти тут:

1. Нідерландська організація міжнародної кооперації у вищій освіті (Netherlands organization for international cooperation in higher education - Nuffic)

Девізом Nuffic є «Об’єднання знань у всьому світі». І від дня свого створення у 1952 р., вся робота організації підпорядкована цій місії. У базі Nuffic Ви знайдете 1560 міжнародних навчальних програм.  При чому 1543 з цих програм, починаючи від короткотермінових навчальних семінарів для повноцінної підготовки бакалаврів і магістрів, викладаються англійською мовою.
Детальніша інформація: http://www.nuffic.nl

2. Міжнародний Вишеградський фонд (International Visegrad Fund)
Міжнародний Вишеградський фонд виділяє кошти на загальні культурні, наукові, науково-дослідні та освітні проекти, молодіжний обмін, розвиток туризму та прикордонного співробітництва. Більшість одержувачів грантів є неурядові організації, муніципалітети і місцеві органи влади, університети, школи та інші державні установи, а також окремі громадяни. Фонд також виділяє іменні стипендії для обдарованої молоді. Особливою популярністю користується магістерська програма, проходження якої також фінансується Фондом.
Детальніша інформація: http://visegradfund.org

3. Економічний факультет Університету Вільнюсу (Vilnius University Faculty of Economics)
Факультет має великий досвід в навчанні іноземних студентів, так як кожен рік отримує велику кількість студентів по обміну, які мають можливість вивчати близько 20 курсів англійською або іншою іноземною мовами. Факультет пропонує іноземним студентам як навчання на бакалавраті та магістратурі, так і літні курси та школи.
Детальніша інформація: http://www.ef.vu.lt/en/index.php

4. Центральноєвропейський університет (Central European University) Центральноєвропейський університет (ЦЄУ) є англомовним, науково-дослідним університетом, розташованим в Будапешті, Угорщина. ЦЄУ пропонує програми в сфері бізнесу, економіки та математики. Тут навчаються студенти зі 100 країн світу. Понад 80% наших студентів отримують фінансову допомогу і стипендії.
Детальніша інформація: http://www.ceu.hu

5. Літні університетські курси в Швеції (Summer Swedish Institute) Шведський інститут, державна установа, надає більше 500 стипендій на рік для студентів і дослідників, які їдуть до Швеції, щоб добиватися своїх цілей в шведському університеті. Вам пропонуються різноманітні навчальні програми у різних сферах.
Детальніша інформація: http://www.studyinsweden.se/Scholarships

6. Банк UniCredit та Фонд Університетів дає можливість молодим європейським економістам та студентам реалізувати їх  потенціал шляхом фінансування їх поточних досліджень і розробок шляхом виділення ряду стипендій.
Детальніша інформація: http://unicreditanduniversities.eu/index.php/en/home.html

Протягом 5-8 квітня 2017 р. в Національному університеті "Києво-Могилянська академія" перебував Аббі Кедір, професор з Університету Шефілда (Великобританія). Професор Аббі Кедір прочитав інтенсивний курс з економетрики для студентів 4 р.н. і провів консультації для всіх охочих студентів та аспірантів. Візит відбувся в рамках співпраці факультету економічних наук НаУКМА та Школи Менеджменту Університету Шефілда.

 

 

 

Кафедра фінансів НаУКМА отримала грант від фонду Eurasia на виконання проекту "Anti-corruption and PhD mobility NHH-NaUKMA".

Проект буде виконуватися у співпраці з Норвезькою Школою Економіки (NHH Norwegian School of Economics)  та Громадською організацією Transparency International Ukraine.

З 27 по 29 березня в НаУКМА пройшов Міжнародний робочий семінар «Боротьба с корупцією, детінізація української економіки», що проводиться кафедрою фінансів спільно з «NHH Norwegian School of Economics» та «Transparency International Ukraine».

Вивчення економіки за допомогою методів моделювання системної динаміки

В серпні 2012 року виграно Міжнародний грант на проведення спільного з Норвезьким університетом Бергена міжнародного науково-дослідного проекту Modeling Population Dynamics in Ukraine, за підтримки норвезького уряду та Європейського фонду Eurazia.

 

Національний університет "Києво-Могилянська академія" (Україна), Кафедра фінансів

Координатор проекту: проф. Лук'яненко І.Г.

спільно з University of Bergen (Норвегія), Кафедра географії, Група динамічного моделювання

Координатор проекту: prof. David Wheat

 

Основною перевагою проекту, є нова філософія викладання економічних та фінансових дисциплін, а також проведення наукових досліджень.

Ви тут:Головна Міжнародна співпраця