Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/finance/public_html/plugins/system/settings/settings.php:39) in /home/finance/public_html/plugins/system/jat3/jat3/core/parameter.php on line 107
Кафедра фінансів НаУКМА — Методика викладання фінансово-економічних дисциплін - Кафедра фінансів НаУКМА
Україна, 04655, м. Київ, вул. Г. Сковороди, 2 корпус 6, кім. 410, тел.(044)425-60-42, 425-77-37 (факс)

Інвестуй у своє майбутнє разом з Магістеріумом з фінансів, банківської справи та страхування Києво-Могилянської Академії!

Магістеріум з фінансів, банківської справи та страхування НаУКМА - це унікальне для України поєднання ґрунтовної академічної освіти та актуального досвіду від українських і європейських фахівців. Незалежно від того, як Ви бачите своє майбутнє: у науковій сфері, чи у провідних світових, або вітчизняних роботодавців, наша магістерська програма дасть Вам впевненість у власних силах, а Ваші керівники чи роботодавці будуть приємно здивовані рівнем Вашої підготовки та компетентності.

Ми не даємо всіх готових відповідей, але даємо Вам змогу самим здійснити власні відкриття, в дружній атмосфері вдосконалити власні лідерські та професійні навички. Ми не вчимо вас як думати, ми покажемо як перетворити знання та досвід на успіх.

Методика викладання фінансово-економічних дисциплін

Викладає  к.е.н, проф. Галицька Е.В.

Мета дисципліни полягає в тому, щоб підготувати студентів магістратури до самостійної  практичної діяльності як викладача. Завдання дисципліни – використати можливості навчального процесу для засвоєння найважливіших загально дидактичних методів, прийомів і засобів навчання та оцінювання знань студентів і учнів. Ці прийоми і засоби застосовуються при різних формах навчання, як традиційних, так і нетрадиційних.

Після завершення вивчення курсу “Методика викладання фінансово-економічних дисциплін ” студент магістратури повинен вміти підготувати й провести лекційне та практичне заняття студентам бакалаврату, враховуючи рівень їх підготовки; організувати проведення самостійної роботи студентів, при цьому роз’яснити студентам основні форми здійснення самостійної роботи: опрацювання лекційного матеріалу, підготовка до практичних та семінарських занять, самостійне та поглиблене вивчення матеріалів курсу, виконання домашніх завдань та підготовка до виконання аудиторних контрольних робіт за основними темами курсу тощо; контролювати і оцінювати знання студентів.

Ви тут:Головна Навчання Магістратура Методика викладання фінансово-економічних дисциплін